تعمیر مبدل پکیج
آیا مبدل پکیج قابل تعمیر است؟
در پاسخ به این سوال باید گفت بله 90% از مبدل ها قابل تعمیر میباشد. تعمیر مبدل پکیج به صوت درست و اصولی به این گونه میباشد که تعمیرکار به خوبی با انواع مختلف مبدلها آشنایی داشته و سیستم ساختاری آن را به درستی بشناسد. یکی از روشهای تعمیر مبدل پکیجهای دیواری، رفع نشتی و آبریزی از دستگاه است. زمانی که لولههای مبدل در اثر حرارت زیاد و یا رسوب بیش از حد سوراخ میشوند، تکنسینهای ما ابتدا محل نشتی را پیدا میکنند و سپس، اقدام به جوشکاری مبدل مینمایند. گاهی لازم است لولههای مبدل تعویض شوند که در این صورت، تکنسینهای ما با مهارت بالایی که دارند اقدام به تعویض لوله و بازسازی مبدل میکنند.
تعمیر سوراخ مبدل پکیج
موارد مختلفی در تعمیر سوراخ مبدل پکیج تاثیر گذار هستند. هر کدام از آنها، در فرایند جوشکاری و تعمیر نیز اهمیت دارند. به عنوان مثال:
- تک منظوره یا دو منظوره بودن مبدل
- تعداد لولهها
- تعداد فینهای تعبیه شده روی لوله ها
- ضخامت فینها
- نوع اتصال ورودی و خروجی
- ابعاد مبدل
جوشکاری مبدل پکیج
مبدلهای پکیج و آبگرمکن را با جوشکاری اکسی اسیتیلن جوش میدهند. که برای جوشکاری اکسی اسیتیلن یا هوا گاز شما نیاز به یک کپسول هوا و یک کپسول گاز مایع (اسیتیلن) و یک جفت شلنگ گاز به همراه سر پیک نیاز دارید. برای اینکه جوشکاری عالی و پایداری داشته باشیم تمیز بودن محل جوشکاری بسیار مهم میباشد. به همین دلیل حتما قبل از اینکه عملیات جوشکاری را شروع کنید محل مورد نظر را با فرچه سیمی تمیز میکنیم. برای اینکه جوشکاری مبدل پکیج درست و اصولی انجام شود باید کاملا از داخل و بیرون خشک و بدون رطوبت باشد درصورت وجود آب داخل مبدل پکیج ، به دمای مطلوب نمیرسد و کار خراب میشود. در روند جوشکاری باید از سیمجوش مسی استفاده کنید.
علائم سوراخ بودن مبدل پکیج چیست؟
از دو حالت میتوان متجه شد که مبدل معیوب میباشد :
- افت بار و یا فشار پکیج
- بالا رفتن فشار پکیج
اگر مبدل از بیرون سوراخ باشد آب از داخل مبدل خارج میشود و به بیرون دستگاه ریزش پیدا میکند که نشانگر این است مبدل از بیرون سوراخ شده است و فشار بار دستگاه کم میشود . اگر پکیج منزل شما از نوع تکمبدله دومنظوره باشد و فشار بار دستگاه بالا برود نشانگر این است مبدل از داخل سوراخ شده است و آب مصرفی به آب گرمایشی ارتباط پیدا کرده است
تعمیر مبدل پکیج ایران رادیاتور
پکیجهای ایرانرادیاتور انواع مختلفی دارند که بعضی از آنها تکمبدله هستند و بعضی دیگر دومبدله. در هر دو آنها مبدلها قابل تعمیر میباشد حال چه نشتی از داخل به یکدیگر باشد چه از خارج باشد در هر دو حالت قابل تعمیر میباشد. مبدلهایی که از بیرون سوراخ شده باشد نیاز به تعویض لولههای مبدل ندارد اما اگه مبدلهای دومنظوره از داخل به هم راه پیدا کرده باشند نیاز است بخشی از لولهها تعویض شود. امروزه به علت مبلغ بالای مبدل ، تعمیر و جوشکاری آنها برای بعضی از مشتریان به صرفه میباشد.
تعمیر مبدل اصلی پکیج
در تعدادی از پکیجهای دیواری برای تامین گرمایش محیط از مبدل اصلی استفاده میکنند. به این صورت که در حالت زمستانی پمپ دستگاه فعال بوده و با گردش آب در مبدل اصلی ، گرمایش تامین میشود. حال وقتی که مصرف کننده درخواست آبگرم مصرفی را دارد پمپ دستگاه مجددا فعال شده و با گردش آب شهر در مبدل ثانویه آبگرم مصرفی را تامین میکند . خوب حالا شما تصور کنید مبدل اصلی سوراخ شده و آب ریزش میکند داخل مشعل دستگاه اون موقع چه اتفاقی میافتد؟ بله دقیقا همانند ویدیویی که در بالا مشاهده کردید همان اتفاق برای دستگاه شما پیش میآید. به جای تعویض مبدل و پرداخت هزینه بالا به راحتی میتوان مبدل را تعمیر کرد و کمتر از نصف مبلغ مبدل نو باز هم برای اعلام هزینه قطعی تعمیر مبدل اصلی باید چک شود.
علائم خرابی مبدل پکیج
- یکی از علائم خرابی مبدل پکیج دیواری میتواند نشت آب از آن باشد.
- در بعضی مواقع علت نشت آب از زیر پکیج دیواری سوراخ شدن مبدل یا منبع انبساط است.
- ایجاد صدای اضافه در مبدل حرارتی پکیج
- بالا رفتن عقربه پکیج