تعمیر ماشین لباسشویی

تعمیر ماشین لباسشویی

در حال حاضر در هر خانه‌ای یک ماشین لباسشویی وجود دارد و این وسیله به یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین لوازم خانگی تبدیل شده است. ازهمین‌رو تعمیر ماشین لباسشویی جایگاه ویژه‌ای در فهرست خدمات شرکت‌های تعمیرات لوازم خانگی دارد. شرکت دایان سرویس کار یک مرکز تخصصی و معتبر برای تعمیر انواع محصولات الکترونیکی از برندهای متنوع است که خدمات تعمیراتی را در محل و بدون نیاز به جابه‌جایی دستگاه انجام می‌دهد. برای دریافت خدمات از طریق دکمه زیر، سفارش خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شوند.

رایج‌ترین موارد درخواست تعمیر لباسشویی در دایان سرویس کار

عیب‌یابی ماشین لباسشویی در بسیاری از مواقع نیاز به بررسی دستگاه توسط نیروی متخصص و مجرب دارد. بااین‌حال، افراد معمولا بعد از مشاهده مشکلات زیر از دایان سرویس کار درخواست کمک می‌کنند:

تخلیه نشدن آب لباسشویی؛ رایج‌ترین علت درخواست تعمیر

خالی نشدن آب ماشین لباسشویی یکی از مشکلات رایجی است که هرچند وقت یک‌بار گریبان افراد را می‌گیرد. علت اصلی ماندن آب در ماشین لباسشویی، آسیب‌دیدگی المان‌های مربوط به تخلیه از جمله پمپ دستگاه است. معمولا انواع پمپ ماشین لباسشویی بعد از گذشت ۱۰ سال نیاز به تعویض دارند. پمپ ماشین لباسشویی یکی از اصلی ترین قطعات است که فقط یک نیروی متخصص می‌تواند ایرادات آن را پیدا و رفع کند. از طریق تماس با متخصصان دایان سرویس کار می‌توانید از خدمات ما برای برطرف کردن مشکل عدم تخلیه آب در ماشین لباسشویی بهره‌مند شوید.

ایرادات مرتبط با پمپ و تخلیه آب در سری‌های جدید ماشین لباسشویی با استفاده از یک کد خطا روی صفحه نمایش‌گر نشان داده می‌شود؛ برای مثال ارور F18 که در صدر لیست درخواست تعمیر لباسشویی بوش قرار دارد، با پمپ دستگاه در ارتباط است. همچنین با مشاهده ارور E20 در لباسشویی آاگ، ارور OE در لباسشویی ال جی و ارور F11 در لباسشویی آریستون به وجود مشکل در عملکرد پمپ پی خواهید برد. البته زمانی که آب ماشین لباسشویی تخلیه نمی‌شود، قبل از هرچیز مسیر خروجی و شیلنگ فاضلاب را بررسی کنید. درصورتی‌که شیلنگ دچار خم‌شدگی یا گرفتگی شده باشد، آب دستگاه تخلیه نخواهد شد.

باقی ماندن پودر در مخزن؛ شکایت افراد از عملکرد دستگاه

گاهی اوقات ممکن است آب وارد ماشین لباسشویی نشده و پودر داخل مخزن باقی بماند. در چنین شرایطی در مرحله اول باید از قفل شدن در دستگاه مطمئن شوید. درصورتی‌که در قفل نشود، مشکل از آب‌گیری نیست و ایراد کار را باید در المان‌های شروع به کار، عناصر امنیتی و عملکرد بردها جست‌وجو کرد؛ اما در غیر این صورت، به احتمال فراوان، مشکل از شیر برقی است. شیربرقی یکی از قطعات اصلی لباسشویی به شمار می‌رود که از یک فنر، یک میله استوانه‌ای، یک مخزن پلاستیکی و دیافراگ‌های لرزه‌ای تشکیل شده است.

شیر برقی لباسشویی در مدل‌ها و برندهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد؛ برای مثال در لباسسشویی ال جی و سامسونگ شیر برقی‌های دوقلو به کار رفته و در لباسشویی‌های ااگ از قطعات سه‌قلو و کیت‌دار استفاده شده است. البته در نسل جدید لباسشویی‌ها شیر برقی جای خود را به آکواستپ داده است. ایرادات مربوط به اختلال عملکرد شیر برقی یا آکواستپ‌ها فقط باید توسط متخصص تعمیر لباسشویی بررسی و رفع شود.

درخواست تعمیر ماشین لباسشویی به‌دلیل روشن نشدن دستگاه

در خوش‌بینانه‌ترین حالت، علت روشن نشدن ماشین لباسشویی قطعی برق پریز، قطعی سیم یا ایجاد مشکل در اتصالات داخلی است؛ اما در اکثر موارد، روشن نشدن دستگاه ریشه در سوختن برد اصلی ماشین لباسشویی دارد. برد دستگاه به‌منزله مغز ماشین لباسشویی است که اختلال در آن، سبب بروز مشکلات متعددی برای دستگاه می‌شود.

در موارد محدود نیز ممکن است برد دستگاه سالم بوده و نمایش ندادن برنامه‌ها به‌دلیل سوختن نمایشگر باشد. درهرحال، یک تعمیرکار ماهر و زبده می‌تواند به‌سرعت مشکل دستگاه شما را تشخیص دهد. شما می‌توانید از طریق تماس با مجموعه دایان سرویس کار از خدمات در محل این مجموعه برای تعمیر ماشین لباسشویی در همه مناطق تهران بهره‌مند شوید.

سیاه شدن لاستیک لباسشویی؛ یک مشکل سطحی اما مهم

سیاه شدن لاستیک لباسشویی معمولا با بوی بدی همراه است که فضای خانه و آشپزخانه را در بر می‌گیرد؛ به‌علاوه، این مشکل در طولانی‌مدت می‌تواند آسیب‌های جدی به دستگاه وارد کند. برای جلوگیری از سیاه شدن لاستیک لباسشویی به این دو مورد توجه کنید:

  • پس از پایان کار، در لباسشویی را به مدت یک ساعت باز بگذارید.
  • سطح لاستیک را با یک دستمال نرم، خشک کنید.

برای جلوگیری از انتشار بیش از حد سیاهی لاستیک، هر دو ماه یک بار با پودر مخصوص، آن را جرم‌گیری کنید. اگر عمق و حجم سیاهی لاستیک بیش از حد باشد، باید آن را کاملا تعویض کنید تا کیفیت عملکرد دستگاه حفظ شود.

صدای بالای ماشین لباسشویی؛ برهم‌زننده آرامش خانه

برای درخواست تعمیر لباسشویی به‌دلیل صدای بالای دستگاه، باید دقت کنید که صدا از کدام قسمت لباسشویی و در چه مرحله‌ای تولید می‌شود؛ به‌عنوان مثال، اگر آبکش دستگاه کار نمی‌کند، اما صدای ناهنجار به گوشتان می‌رسد، مشکل را باید در پمپ آن جست‌وجو کنید. همچنین تولید صدا همراه با لرزش هنگام خشک کردن لباس‌ها ناشی از وجود مشکل در کمک‌فنرها است. در چنین شرایطی احتمالا کمک‌فنرها، بلبرینگ یا قسمت‌های داخلی موتور نیاز به تعمیر یا تعویض دارند.

برای پیدا کردن ایراد دستگاه می‌توانید تسمه لباسشویی را برداشته، دیگ و موتور را به‌صورت مجزا با دست بچرخانید و صدای هر قسمت را بررسی کنید. البته توصیه می‌کنیم برای عیب‌یابی و تعمیر ماشین لباسشویی در محل از خدمات دایان سرویس کار بهره ببرید.

لرزش ماشین لباسشویی؛ یک مشکل رایج در همه برندهای لوازم خانگی

هرچند لرزش ماشین لباسشویی یکی از رایج‌ترین دلیل‌های درخواست برای تعمیر لباسشویی است، اما این مشکل در ابتدایی‌ترین حالت به تراز نبودن پایه‌ها مربوط می‌شود. برای تنظیم کردن پایه‌های لباسشویی، باید از آچار مخصوص ریگلاژ استفاده کنید.

قبل از درخواست تعمیر لباسشویی، دو پایه جلو دستگاه را بالا یا پایین بیاورید تا ماشین لباسشویی لق نخورد. درصورتی‌که دستگاه به‌درستی در جای خود قرار دارد، اما باز هم متوجه لرزش بیش از حد آن می‌شوید، احتمالا کمک‌فنر لباسشویی نیاز به تعویض دارد. کمک‌فنر یک قطعه فلزی با طول بین ۱۲ تا ۲۵ سانتی‌متر است که به قسمت تحتانی دیگ لباسشویی وصل می‌شود.

علاوه‌بر وجود ایراد در کمک‌فنر، در مواردی نیز احتمال دارد لرزش شدید ماشین لباسشویی به‌دلیل گرفتگی فیلترهای داخلی دستگاه باشد. دراین‌صورت، فیلتر تخلیه باید تمیز و سرویس شود. ازآنجایی‌که تعمیر ماشین لباسشویی در ارتباط با لرزش دستگاه به‌سادگی امکان‌پذیر نیست، استفاده از خدمات تعمیر ماشین لباسشویی در منزل توسط متخصصان این حوزه را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

درخواست تعمیر لباسشویی به‌دلیل نشتی آب دستگاه

ماشین لباسشویی به دلایل متعددی ممکن است دچار نشتی آب شود. وارد شدن آسیب به شیلنگ ورودی یا خروجی آب، خرطومی جاپودری به دیگ، خرطومی دیگ فیلتر، خرطومی دیگ به تخلیه و همچنین دیگ لباسشویی از جمله این دلایل است.

در لباسشویی‌های جدید، آبریزش نیز یک کد خطا یا ارور را به خود اختصاص داده است؛ مثلا ارور F23 در بوش و ارور EFO در آاگ. باتوجه‌به تنوع عوامل منجر به آبریزش ماشین لباسشویی، بهتر است عیب‌یابی و تعمیر لباسشویی خود را به متخصصان خبره در این زمینه بسپارید.

برخی از خطاهای ماشین لباسشویی :

    • لباسشویی آریستون خطای F04 : خرابی هیدروستات

 

    • لباسشویی آاگ خطای E20: مشکل تخلیه آب

 

    • لباسشویی ایندزیت خطای f20/1 : دمای محیط می تواند زیر نقطه انجماد شود و یا مقاومت ترمیستور زیر فشار است.

 

    • لباسشویی قدیمی سامسونگ خطای E1 : مشکل شیر برقی

 

    • لباسشویی کنوود خطای E01 : بسته نشدن درب لباس شویی

 

    • لباسشویی اسنوا خطای E9 : خرابی هیدروستات

 

    • لباسشویی آریستون خطای F09 : قطعی برقی

 

    • لباسشویی ویرپول خطای FP : آب اضافی لباسشویی به بیرون انتقال نمی یابد.

 

    • لباسشویی ال جی خطای OE : مشکل پمپ تخلیه

 

    • لباسشویی بوش خطای E32 : زیاد بودن لباس در لباس شویی

 

    • لباسشویی پارس خطای E07 : مشکل سنسور دما

 

    • لباسشویی هایسنس خطای F05 : خرابی ترمیستور

 

    • لباسشویی بلر خطای E01 : درب لباسشویی بسته نشده است.

 

    • لباسشویی فاگور خطای F11 : خطا در ارتباط بین تخته و سیم کشی

 

  • لباسشویی آاگ خطای E10 : دستگاه آب گیری نمی کند.